ANSLAGSTAVLA

Här finner ni t ex info om lektioner eller andra projekt.

Sånglektioner 450:- /40 min (600:- /60 min). Detta innebär en  individuell sånglektion där vi jobbar röstvårdande, rösttekniskt, med det musikaliska uttrycket, med andningstekniken, samt med att utveckla just din personliga röst. Jag anpassar mig även efter dina egna önskemål.

Sångcoachning körer. Här varierar priset beroende på omfattningen av undervisningen, t ex total längd på repetitionstiden, om varje enskild medlem ska få individuell träning, varje stämma samsjungas och coachas, samt om särskild repertoar ska förberedas innan. Ju fler sångare och övningsmoment, desto mer förberedelse krävs för mig som ska kliva in och sångträna alla spännande och härliga röster.
I priset kan även tillkomma restid och resekostnader för mig till och från övningslokalen. 
Skicka en prisförfrågan med detaljerad information över era behov och önskemål.

Sångsolist begravning, dop, vigsel. Pris beroende på antal sånger och t ex hur långt jag måste resa. Jag kan "planka" en låt som inte finns utgiven på noter, men då tillkommer en mindre extra avgift. I mitt pris ingår dock att jag ordnar alla noter, tar kontakt med ackompanjerande musiker, ser till att hen får noter i rätt tonarter och att vi har repeterat innan det är dags. Fakturering sker i efterhand.

Innehar FA-skatt.
 

Tanja & Erika- Song/Piano. En duo med sång och piano som framför blandad repertoar och finns att boka för t ex företagsevent och middagar. Vår specialitet är att framföra stämningsfulla duetter med stämsång, och blanda genrer i samma program. Exempel på repertoar är t ex "Habanera" ur "Carmen", "Fix you", "Deidres samba", "Utan dina andetag" mm.

Se klipp på Youtube och/eller följ oss på Facebook.

https://youtu.be/mmMcRisvR2g

https://www.facebook.com/search/top/?q=tanja%20%26%20erika-%20song%2Fpiano